26 Ağustos 2011 Cuma

T. box 2011 2012 Sonbahar Kış Koleksiyonu

T.box, 2011/2012 Sonbahar-Kış Koleksiyonu’yla trendleri takip edin!
T. Box 2011 2012 Fall Winter Collection T. box 2011 2012 Sonbahar Kış Koleksiyonu
2003 yılında basit bir tişörtü minik bir kutunun içine sıkıştırma fikriyle ortaya çıkan T.box, artık daha büyük mağazalarda, daha geniş ürün yelpazesi ve yepyeni mağazacılık konseptiyle tüketicilere trendy ürünleri uygun fiyata bulabilecekleri zengin bir koleksiyon sunuyor.T.box’ın 2011/2012 Sonbahar-Kış Koleksiyonu, sürpriz dokunuşlarla kendi stilini yaratmak isteyen kadın ve erkekler için ürünleri beş farklı tema altında toplayarak modayı T.box dilinde yorumluyor!
Sezonun trendy ürünlerini uygun fiyat ile buluşturan T.box, 2011-2012 Sonbahar-Kış Koleksiyonu’yla takipçilerinin gönlünü fethedecek. Genç tasarım ekibi; sezonun başlıca trendlerini oluşturan hayvan figürleri, irili ufaklı puantiyeler, pullar, payetler ve farklı yaka kesimlerini T.box’ça yorumluyor, koleksiyon temalarıyla giyenleri farklı silüetlere büründürüyor.
Az para harcayarak trendlere uygun giyinmek isteyen herkes T.box’ta kendisi için bir şeyler bulacak.
Trendleri yakından takip eden kadınlar için T.box
T.box 2011-2012 Sonbahar-Kış kadın koleksiyonunda siyah, kırmızı, antrasit, ekru, pembe, haki, hardal ve saks lacivert ağırlıklı kullanılırken; romantik çıtır çiçek desenleri, canlı ekoseler, askeri desenler, kürklü detaylar, şal deseni, soyut grafik baskılar, 70’lerden esinlenilmiş retro çizgiler koleksiyona hareket katıyor. T.box, Sonbahar-Kış Kadın koleksiyonunu 5 farklı tema altında birleştiriyor.
Romantik Şıklık teması; çıtır çiçek desenli elbise ve mini etek modelleri, kollarında büzgü ve volan detayları bulunan ince triko ve bluzlar, maxi ve kalem eteklerle vintage ve nostalji rüzgarları estiriyor. Popüler Kültür teması ise siyah, kırmızı ve ekose ile birleşen çıtır çiçek desenleri, canlı renkte kaban modelleri, bebe yaka ve volan detaylı triko ve bluzlar ile canlılık vaad ediyor. Askeri tema; asi kadın ruhuyla askeri renk ve desenleri bir araya getiriyor. Bu tema kendini elbise ve kaban modelleri, saç örgü detaylı trikolarda gösteriyor. Rock Partisi teması altında kış sezonunda da kendinizi bir yıldız gibi hissetmenizi sağlayacak olan yıldız, tül ve trop detayları ile süslenmiş ürünler yer alıyor. Şehirli Kadın temasında ise, fermuar detaylı bluz ve etek modelleri, triko detaylı elbiseler, örme ve dokumalar karşımıza çıkıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder